Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Але  це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. Тому випускне свято завжди особливе.

30.05.2019 в дошкільному підрозділі НВК відбулося Свято випуску дітей до школи.

Скрізь  можна  побачити  безліч  квітів, повітряних  кульок, цікавих  аксесуарів, які  підкреслили  важливість та  урочистість  події.

Усі випускники показали свій талант, свої уміння та навички, які вони здобули  у  дошкільних  навчальних  закладах і якими пишаються не тільки вони, але й вихователі та батьки.  Діти успішно  продемонстрували свої  уміння, кмітливість, винахідливість, творчі  здобутки  та  здібності.

Линуло багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки.  Звучали слова вдячності усім працівникам дитячого закладу. Майбутнім школярам  вручили  їхні перші в житті «дипломи» про отримання  дошкільної  освіти, подарунки, дитячі  малюнки, які  вони  творили протягом  перебування  у нашому закладі. 

Батьки  висловили  подяку працівникам закладу  за створення сімейного затишку та надання  високого рівня послуг. Побажали,  щоб у кожного сьогоднішнього випускника у дорослому житті обов`язково здійснилася дитяча мрія, мирного неба, щоб  усі  діти  стали  справжніми  людьми, примножували  славу  України.